Dr. Kígyós Éva : Tapsi- Relax

Kép: pngtree.com

 Dr. Kígyós Éva bölcsészdoktor, klinikus szakpszichológus, tagja az Integratív Pszichoterápiai Egyesületnek, a Magyar Hipnózis Egyesületnek, a Magyar Pszichológiai Társaságnak és a Magyar Pszichiátriai Társaságnak.

"Az Eötvös Loránd Tudományegyetem lélektan szakán szereztem a diplomámat, és klinikai, vagyis gyógyító pszichológusként kezdtem dolgozni. Rengeteg boldogtalan ember életét, gondolatvilágát, hozzáállását ismertem meg. Évtizedek távlatában a nyilvánvaló egyéni különbségek mellett szembetűnővé váltak a hasonlóságok is. Úgy éreztem, a boldogtalan életeknek szinte közös anatómiájuk van, ami a gondolkodásmódban érhető tetten.

Ettől kezdve célommá vált, hogy a gondolkodásmódjuk megváltoztatásában nyújtsak segítséget az embereknek. Életem legfontosabb lehetőségének tartom, hogy közel húsz éve agykontroll oktató vagyok. Az agykontroll tanfolyamokon nem csak ismereteket adhatok át, hanem eszközöket is nyújthatok a jobb élet lehetőségét kereső embereknek."

Kisgyerekek is kerülnek időnként olyan élethelyzetbe, ami tartós feszültségben tartja őket. Ez megzavarhatja fejlődésüket, és káros lehet egészségükre is. A Tapsi - Relaxban szereplő mesébe szőtt, zenés meditációk abban segítenek, hogy a felmerülő nehézségeiket egészséges hozzáállással kezeljék, és visszanyerjék lelki békéjüket.

A képre kattintva már hallgathatod is az első részt: 

A képre kattintva már hallgathatod is a második részt: 

A képre kattintva már hallgathatod is a harmadik részt: 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon: Mesebolygó

Az Ezeregyéjszaka legszebb meséi: Ali baba és a ne...
Wass Albert: Erdők könyve

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/