Minden amit vállalok

Papírképek retusálása és fotókönyvbe rendszerezése. Igény szerinti szöveggel akár videóban is megnézegetheted őket! 

 Szeretnéd a régi papíralapú fényképeidet egy albumba, felújítva rendszerezni? Netalán ajándékba szeretnéd adni a gyermekednek? Nos, már ez sem lehetetlen! Én szkennelem és retusálom, albumba szedem, akár videóba, akár fotókönyvbe, ráadásul egyedi szöveggel.
Árak:
1. Kép szkennelése és retusálása: 5 euró/ darab
2. 1- 5 perces videóba rendszerezés , egyedi szöveggel: 50-70 euró
3. Fotókönyv készítés, szerkesztés: 120 euró ( oldalszám függvénye, ez az ár 26 oldalra vonatkozik. Saját elképzelés szerint, nem sablonra.

Szeretnéd, hogy a babád, maga mesélje el élete első évét? 

Ár: 150 euró  ( Fotókönyv és mesélő videó )

Az ár tartalmaz egy 15 perces mesélő videót, amely mellé ingyenesen megkapod a benne található szerkesztett képeket ajándékba, amit elő tudsz bármelyik fénykép stúdióban hivatni, vagy akár otthon is kinyomtathatod. 

RÁADÁS AJÁNDÉK!! Pdf- ben megkapod a babád saját mesekönyvét, amiből fotókönyvet készíttethetsz! 

Aggódsz a háttér miatt? Nincs miért! Bármilyen gyönyörűséges helyre ki tudom cserélni! Varázsolhatok a hátad mögé éppúgy palotát, mint csodás babaszobát!

Van kedvenc Disney hőse a gyermekednek? Akkor azok közzé varázsolom őt! Csak Rajtad áll miről fog szólni a mese! Nem használok sablonszöveget, mindenkinek egyedi történettel kedveskedek.

Hosszabb videók esetében felárat számítok, ez mindig az adott munkának a függvénye. 

Íme egy kis ízelítő :  

Meserendelés


Nincs nagyszerűbb meglepetés egy gyermek számára, mint egy egyedi mese, amelyben ő maga a főszereplő. Ha te is szeretnéd meglepni gyermekedet, netalán unokádat egy ilyen különleges ajándékkal, rendelj tőlem személyre szóló, egyedi mesét. Az egyedi mese különlegessége, amint az a nevében is benne van, hogy „egyedi", sehol máshol nem olvasható, kizárólag a tulajdonosa rendelkezik vele. 

Bármi is legyen gyermeked vágya, én elrepítem a mesék világába olyan kalandok közé, amilyenekről még nem is álmodott. A meséket Worldban küldöm el a megrendelőnek, amely bármikor kinyomtatható.
A mesékhez illusztráció is rendelhető. Amennyiben igény van rá megbeszéljük a továbbiakat.

Árak:
Mese prózában Worldban: 1, 5 Ft / leütés (szóközökkel együtt), minimum 5000 ft.
Verses mese Worldben: 15.000 Ft. (minimum 15 db. 4. soros versszak, amennyiben meghaladja, az ár nem változik).
Mesélő videó 25.000 Ft ( a mese ára nem tartozik bele)

Mesekönyv rendelés 

Szívesen rajzolsz gyerekeknek? Az az álmod, hogy mesekönyvet illusztrálj, de nem tudod hogyan kezd el? Vagy hobbi természetfotós vagy? Én szívesen bevezetlek a mesék világába, olyan kedves történeteket varázsolok a rajzaid vagy képeid köré, hogy azonnal közel kerülsz nem csak a gyermekek, de még a felnőttek szívéhez is! 

Árak:

Egy mesekönyv legalább 20 meséből áll, amelyet 300.000 forintért elkészítek neked. A szerzői jog az enyém, de számodra korlátlan sokszorosítást engedélyezek, részesedés nélkül.

150. 000 forint az elkészítés abban az esetben, ha a könyv jutalékából 50%- os arányban részesedem. A szerzői jog az enyém marad, de számodra engedélyezem a felhasználást.

Versrendelés 

Szeretnéd különlegessé tenni az ünnepeket? Amennyiben szüleidet köszöntenéd, vagy csak egy kedves embert az életedből én szívesen megírom azt a verset, amelyikkel kifejezheted a háládat.
Ha különleges kérésed van, írj nekem, ha úgy érzem tudok segíteni készséggel állok a rendelkezésedre. 


A versek ára a terjedelmüktől függ:
4 soros versszak ár: 1000 Ft 

Ismeretterjesztő cikkek írása 

Egy igazán jó weboldalnak , amelyet a Google is előnyben részesít szüksége van gyakori frissítésekre: lehet ez napi, heti , vagy akár havi frissítés is. Ezekkel az újonnan írt tartalmakkal éred el, hogy a kereső az elsők közé rangsorolja a weboldaladat. Márpedig azt már magadról is tudod, hogy a keresőkben azt a weboldalt keresed fel legnagyobb valószínűséggel, amelyik az első oldalon jelenik meg.

Ha Te is szeretnél az első helyekre kerülni, de nem tudsz friss cikkeket írni, én segíthetek!

Olvasd el az eddig megjelent írásaimat és amennyiben úgy gondolod, hogy a te ízlésvilágodnak megfelelők, én írhatok számodra napi, heti, vagy havi rendszerességgel cikkeket. A témákat természetesen Te magad választhatod ki!

A cikkek ára függ a terjedelemtől és a gyakoriságtól egyaránt: 3000- 5000 Ft- ig.

Havi megrendelés, előrefizetés esetén 3000 Ft / db.


Facebook, Instagram reklámfotók, borítóképek készítése egyedi reklámszöveggel: 

 Több millió vállalkozás áll kapcsolatban az emberekkel a Facebookon – kisebb és nagyobb cégek egyaránt. 

A Facebookot havi szinten 2,5 milliárd ember használja a barátaikkal és családtagjaikkal való kapcsolattartásra, valamint a számukra fontos dolgok felfedezésére. A Facebook-oldalak segítenek az embereknek felvenni a kapcsolatot vállalkozásoddal. Ezek teremtik meg vállalkozásod jelenlétét a Facebookon, melynek köszönhetően az emberek megismerkedhetnek és kapcsolatba léphetnek veled. A célzott Facebook-hirdetések megjelenítése az első lépés a velük való kapcsolatteremtés felé. A hirdetések teljesítményét befolyásoló leglényegesebb elem a kép. A Facebook marketing ötletek közül ezért az első fontos dolgod az kell legyen, hogy foglalkozz a képeiddel, posztolj jó reklámfotókat , hogy magadhoz csalogasd a vásárlókat.

Árak: 3500 ft darab

10.000 forint megrendelés esetén most 2 reklámfotót kapsz ajándékba!! 

A megrendeléseket itt várom: 

Kapcsolat velem

Lépjen velem kapcsolatba!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB
    Szent Kinga hozománya
    Célirányban
     

    By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/