Titokzatos ókori templomok rezonálnak a „szent frekvencián”

Kép forrása: Malta Film Commission

111 Hz a Magas Tudatosság Frekvenciája 

A szikla és a történelem alá temetve fekszik a máltai Ħal-Saflieni hipogeum. Ez az építmény, az egyetlen őskori földalatti templom a világon. Az építése, közel 3500 évvel ezelőttre nyúlik vissza, és egyedülálló titkot rejt. Szerkezete 111 Hz-en, vagyis a „szent frekvencián" rezonál.

Egy ősi civilizáció körülbelül 3500 évvel ezelőtt földalatti templomokat épített, amelyek ugyanazon a frekvencián, 111 Hz-en rezonálnak. A frekvencia nem csak egy helyiségre korlátozódik. A Saflieni-korszak építői egy sor fenomenális templomot hoztak létre, tükröződő földalatti katakombákkal, amelyek mindegyike 111 Hz-en rezonál.

Régészeti jelentések szerint a Ħal-Saflieni-kultusz föld- és természetközpontú rituálékat gyakorolt, megtapasztalva a Föld, a Hold, a Nap és az évszakok isteni ciklusait és ritmusait.

Ħal Saflieni alvó hölgye, Nemzeti Régészeti Múzeum , Valletta

A máltai Hal Saflieni Hypogeum egy i.e. 3500-2500 között épült templom, amelyet 1902-ben fedeztek fel, egy véletlen baleset kapcsán fedezték fel, amikor egy építőmunkás csatornaásás közben beesett az egyik sziklakamrába. 

 A tanulmányok kimutatták, hogy a Hypogeum Orákulumkamrája ugyanazon a frekvencián, 111 Hz-en rezonál, mint amilyeneket Paul Devereux, egy cambridge-i archeoakusztikus professzor fedezett fel. 

A Ħal Saflieni-i sírbolt a máltai megalitikus templomok civilizációjának legeredetibb és legrejtélyesebb építménye, amely az élők és holtak világát egyesítette a termékenység istennőjének fennhatósága alatt. A mészkősziklába vágott, föld alatti építmény három szintes, bonyolult szerkezetű labirintus; több mint húsz teremből álló barlangrendszerét, az ősi szigetlakók kő- és csonteszközökkel alakították ki. A hipogeum kultikus- és temetkezőhely volt; kollektív sírokat rejtő helyiségeiben 6-7000 ember földi maradványait helyezték el.

Kora és egyedülálló szerkezete elismeréseként az UNESCO 1980- ban a világ kulturális örökségei közzé emelte. „Ezek a bonyolult, karéjos építmények oltáraikkal, kapuikkal, vésett köveikkel az őskori emberek kifinomult hitvilágáról, szertartásairól … magas fokú technikai teljesítményéről… tanúskodnak."
Csendesség ült az utcára...
Rémálomfaló Szörnyi és a kislány

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/