Önbizalom, siker, jólét, egészség megerősítése : hallgasd meg ébredés után és elalvás előtt

 Önbizalom, siker, jólét, egészség megerősítése : hallgasd meg ébredés után és elalvás előtt. A hanganyag John F. Demartini útmutatása alapján készült .

 A hihetetlen gazdagság itt lakozik bennem. Valódi énem szépséges dísz a világ színén és azon túl is. Önmagamban találom meg az igazi valóságot és most a világ elé tárom valódi nagyságomat. Ugyanabból az alapanyagból építkezem, mint Einstein, zsenialitásom megoldást jelent a jólétre és a boldogságra. Zseni vagyok, és maradéktalanul kiaknázom a tudásomat.

Két dolog van, ami örökké az enyém: a szeretet és a tudás. A tudás fénye vezet utamon. A tudásból való szeretet bearanyozza az életemet. A régi korok tudása a közelemben van. Bölcs vagyok , mert tudom, hogy minden kérdésre a szeretet a válasz. Bölcs vagyok, mert én vagyok a lelkem fénye.

Tudom, hogy csodálatos ember vagyok. Szeretem a testemet, szeretem minden egyes porcikámat. Micsoda mestermű! Hálás vagyok az egészségemért. A szeretet a legnagyobb gyógyító. Testem minden egyes sejtje csordultig van szeretettel. Fenomenális vitalitással, állóképességgel és izomtónussal rendelkezem. Kitartó és lelkes vagyok. Mértékletes, eleven és következetes vagyok.

Mivel tisztában vagyok vele, hogy az élet kétpólusú, lelkesen fogadom a kudarcot, s rögtön azt keresem, hogyan fordíthatnám az előnyömre? A siker azok kiváltsága, akik elfogadják, hogy az éremnek két oldala van, és figyelnek a belső hangjukra.

A lelkem egy örökkévaló végtelen rezgés, amely keresztülnyúlik a mindenségen. Belevész az isteni lét végtelenségébe, majd kiterjed és intelligens szelleme segítségével visszatér és áthalad a véges emberi léten. Lelkem a véges és a végtelen találkozási pontja, az isteni és az emberi csodálatos egyvelege, amely tökéletes. Most levetem a rám rakódott szennyeződéseket és hagyom lelkem tökéletességeit érvényesülni. Kedves belső hang, van valami üzeneted számomra ebben a pillanatban?

Tudom, hogy a világon minden szeretetreméltó, hiszen a világban minden a lélek kifejeződése. Ha elfogadjuk, hogy a világon minden Isten alkotása, akkor minden tettünk, gondolatunk, érzésünk, és törekvésünk az ő része. Az ő tökéletessége az én tökéletességem, az ő gazdagsága, az én gazdagságom, az bölcsessége, az én bölcsességem. Az ő tudása , az én tudásom.

Az igazi szeretet , mély bölcs, kiegyensúlyozott, jelentőségteljes, tiszta és egyértelmű. Tudom, hogy hálával, szívből jövő szeretettel, bizonyossággal és józansággal, bármit képes vagyok bevonzani. Ha tudatosan veszek részt a világegyetem alakításában, kéz a kézben haladok Istennel.

Csillag vagyok és határtalan szeretetet sugárzok. Nagyszerű lény vagyok és nagyszerű világegyetemben élek. Halhatatlan lény vagyok, aki tudja, hogy milyen fontos a szeretet ebben a véges világban. Lelkem a kapocs, mely összeköti szívemet az ősforrással. Szeretek, hálás vagyok, az életem csupa áldás.

Alázatos vagyok, tanítvány vagyok, odafigyelek a lelkemre. Isten nyilvánul meg rajtam keresztül, ezért tisztelettel tekintek önmagamra. A munkámért mindig megkapom a megérdemelt pénzt, vagy még annál is többet. Okosan bánok a pénzzel és jó anyagi helyzetben vagyok. Arra gyűjtök, hogy teljesíteni tudjam sorsfeladatomat, és halhatatlan vagyon birtokosa vagyok. Először magamat fizetem ki, mert szeretem magam. Nagylelkű vagyok, és minél többet adok, annál többet kapok. Megbecsülöm az időt és a helyet, ahol élek és gazdag vagyok. Nyitottan állok a gazdagság elé. Vagyok annyira okos, hogy azzal keresem a kenyerem, amit szeretek csinálni. Jelzőfényként izzom a világ sötétjében.Elmém inspirációját és lelkem intuícióját követem. Gyorsan hozok döntéseket és türelmesen viszem véghez őket. Kristálytisztán látom a célomat és azon vagyok, hogy megvalósítsam.

A jövőben az örömteli események, olyan biztosan érkeznek el, mint a nappal. Minden kiegyensúlyozatlan érzelmem felett a szeretet uralkodik. Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok. Feltétel nélkül szeretek. Igenis érdemes vagyok arra, hogy globálisan is érezhető legyen a jelenlétem. Van küldetésem, van üzenetem, és bölcsen irányítom a világot. Mágnesként vonzom magamhoz a nagyszerű embereket. Az emberek mindent megtesznek, hogy a közelemben legyenek. A világ a játszóterem és az élet nevű játékban én csak nyertes lehetek!

A nyugodt légzés, kisimítja az idegeket, az elmém megtisztul. Most öt percig csak arra figyelek, hogy nyugodtan és egyenletesen lélegezzek rekeszizmaimba, hol hosszabban, hol gyorsabban, de azonos időtartományban be és ki.be és ki…….

Ha uralom a légzésemet az elmém fölé tudok kerekedni. Ha pedig az elmémet uralom, képes vagyok felszabadítani a halhatatlanság forrását.

A szöveg letölthető itt pdf- ben: 

File Name: Meditci--nbizalom-megerstse
File Size: 364 kb
Download File
Űrmese
Kacor király

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/