MESEBOLYGÓ LAPOZGATÓ 2021 TÉL

Megvásárolható : Google Play

Olvass bele itt: Lapozgató ízelítő

Sajnálom, de az ingyenes időszak lejárt. Regisztráció után viszont, e- mailben elküldöm Neked ingyen! Cserébe nem kérek mást csak egy nevet és e- mail címet. Kérlek a feliratkozást az oldalmenüben ( FELIRATKOZÁS ITT) vagy a Feliratkozás/ regisztráció menüpontban végezd,mivel a cikkek fölötti " feliratkozás frissitésekre" nem működik megfelelően, innen nem kapom meg az e- mail címeket.  

 Megérkezett a tél, megszülettek a legújabb téli meséim, amelyek már csak arra várnak, hogy elolvasd őket! Szokásomhoz hűen, a mesék végén próbára teheted a szövegértésedet, a hozzájuk illő mesekvízben, továbbá színezhetsz, számolhatsz és ügyeskedhetsz az ügyességi játékokban. Az állatkedvelőknek hoztam néhány ismeretterjesztő cikket, tippeket adok a madarak teleltetéséhez, valamint felsorolok néhány állatok által felállított guinness rekordot. 

Íme egy kis ízelítő:

 Elsőként ellátogathatsz velem Télapó műhelyébe, majd egy orosz népmesefeldolgozásom következik. Talán hallottál már az óriási répáról, amit nagyapa nem tudott volna kihúzni, olyan nagyra nőtt. Most elolvashatod az én változatomat, ami egy verses mese. Ezután egy ravasz mese következik  

 Rokon tüskés kabátban címmel, biztosan már ki is találtad, hogy a két főszereplő egy süni és egy róka. Vajon sikerrel jár- e a róka ravaszkodása?

Egy keleti legendát hoztam karácsonyra,amiből nem csak a karácsonyfa születését ismerheted meg, de a kis Jézusét is.

Megtudhatod, hogyan várja a tavaszt a kisegér, valamint, hogy mi mindenre képes Mikulás varázssapkája. Megismerhetitek Rémálomfaló Szörnyit, aki a gyerekek álmát felügyeli éjjelente, elkészült a Hamupipőke feldolgozásom verses mese formában, olvashatsz Beniről, aki igazán nagyot füllentett a barátainak, hogy újra visszaszerezze a figyelmüket. És olvashatsz egy rejtélyes répatolvajról, aki éjszaka ellopkodja a hóemberek orrát... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várlak szeretettel! 

Kellemes lapozgatást! 

Rémálomfaló Szörnyi és a kislány
A világ legrégebbi tiszta lófajtája

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/