Kinyomtatható Mesebolygó Foglalkoztató Ügyeskéknek

INGYEN! Minden új feliratkozómnak! 

Rögtön az elején felhívom mindenki figyelmét arra, hogy legyen szíves helyesen beírni az e- mail címét . Sok hibaüzenetet kapok, hogy nem tudják kézbesíteni a hírleveleimet. Ahogy én észrevettem a gmail.com e- mail címek a legmegbízhatóbbak. A freemail.hu például többnyire nem engedi megérkezni a nagy csatolmányú e- maileket, hasonlóképpen mások sem. Nem egy esetben a SPAM mappába kerülnek a küldött hírlevelek. Nem szeretnék senkinek sem csalódást okozni. Ha valakinek nem érkezik meg, és a SPAM mappában sem találja, kérem írjon nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy pótolhassam!  Köszönettel várom a feliratkozásokat!

A foglalkoztatót elsősorban kisiskolásoknak ajánlom, de az óvodások is találnak benne nagyon sok színezőt! 41 oldalon át lehet számolgatni, kirakózni, rajzolni, labirintusban bolyongani és mindenféléken gondolkozni. Ha neked is kreatívkodó gyereked van, imádni fogja a cuki illusztrációk közötti barangolást.

    Amennyiben most feliratkozol a honlapomon, ingyen hozzájuthatsz! Ha inkább megvásárolnád, nincs más dolgod mint 1000 forinttal támogatni a honlapon a munkámat és a megjegyzésben feltüntetni, hogy: Foglalkoztatót kérek! 

                                                    Várlak szeretettel!  Csatlakozz hozzánk a Facebookon: Mesebolygó oldal és Mesebolygó csoport

Mesebolygó Lapozgató Tél 2022
Miért jó, ha a gyermek állatok közelében nő fel?

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/