Ha változol, az életed is megváltozik!

Kép: wallhere.com

 Mi nők általában már ahogy elkezdünk érdeklődni a másik nem iránt, egyébre sem tudunk gondolni, mint megtalálni a nagy Őt, s vele együtt az igaz szerelmet. Aztán, ha ezt át is éljük, férjhez megyünk és egy napon arra ébredünk , hogy : Ennyi?Na azért jó, ha nem csak ez életed fő célja. Különben is a neheze még csak most következik! Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod legyen, először önmagadban kell rendet tenned.

A legnagyobb hiba, amit oly sokan elkövetünk, a másiktól várni a boldogságot, lehetőleg úgy, hogy nekünk fülünk botját se keljen mozdítanunk. Senki nem fog kényünk kedvünk szerint változni a mi elképzeléseink szerint, vagy ha mégis, ő lesz mellettünk boldogtalan. De mi sem formálhatjuk át magunkat mások igényeihez igazodva, azzal nem fog jobban szeretni senki, ráadásul nagyon hamar ki is ábrándulunk a kedvesből ilyen esetben.Amíg szerelmesek vagyunk, csak az számít hogyan tegyük őt boldoggá. Képzeld csak el, milyen szép lenne, ha ez mindig így is maradna, egész életünkben! Hiszen ő is állandóan boldoggá akarna tenni téged. És oda- vissza élnétek egy gyönyörű, tartalmas életet.A földi boldogság igazsága már az előbbi sorokban is megfogalmazódott: tenni a másikért, hogy boldog legyen. 

Ha így tudnánk élni megteremthetnénk magunknak a földi mennyországot. Hiszen a szeretet is éppen erről szól, de mi rá sem hederítünk, csak megyünk önös érdekeink után, és egymást hibáztatjuk, még a saját gyengeségeinkért, sikertelenségeinkért is, ahelyett, hogy erősítenénk egymást.Változtattál már meg valakit azzal, hogy folyton kritizáltad? Különb lettél valaha attól, hogy leszóltál valakit, hogy magadat fényezd? Lehet te úgy érezted, de hidd el, mások szemében ez nem épp jó tulajdonság. Ez nem megoldás, talán érzed is legbelül, és mégis folyton ugyanazt teszed nap, mint nap.

A tudatos életmód segít változni. Segít fegyelmezetté válni például egy ilyen helyzetben. Segít legyőzni az agressziót. Megérteni a valódi célt. Segít megteremteni a lelki békénket, s rátalálni a helyes útra. Látod már?Először önmagadban kell rendet tenned, akár férfi vagy akár nő. A titok benned van mélyen, és valójában nincs is elrejtve, csak arra vár , hogy nyiss befelé. A lelked jónak született, még akkor is ha oly sokat hibáztál. Engedd a felszínre jönni a szeretetet, a jóságot, s meglátod békére lelsz.

Kitalálós kifestő
A Nő lelke

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/