Esther és Jerry Hicks : Új életet kezdhetsz

1949 március 5-én született Esther Weaver. 1980-ban ment hozzá Jerry Hickshez, aki egy sikeres üzletember volt, (de korábban cirkuszi akrobataként is kipróbálta magát) amíg 2011-ben el nem hunyt rákban. Esther napjainkban egy népszerű és ismert inspirációs, motivációs, spirituális írónő és előadó. Esthernek a korábbi házasságából van egy lánya, Tracy.

A férjével együtt, Jerry-vel 9 könyvet írtak együtt Abraham segítséégével. A könyvek főként a Vonzás Törvényéről szólnak és tele vannak gyakorlati útmutatóval. 

Ki az az Abraham?

Esther egy nap megakarta tudni ki a szellemi vezetője és ezért mindennap meditált a férjével, aztán 9 hónap után választ is kapott rá. 1985-ben, hálaadás környékén már egyre intenzívebbek voltak a meditációi, érzelmileg gazdagok és sokszor olyan volt, mintha szárnyalna. Egy nap az tűnt fel neki, hogy a feje nem pusztán össze-vissza mozog, hanem az orra betűket ír a levegőbe. Érezte, hogy egy nem fizikai erő hullámzik át a testén. Jelezte Jerry-nek a történést, aki mindjárt jegyzetfüzetért sietett és a következőt írta le: A nevem Abraham, én vagyok a szellemi vezetőd.

Abraham úgy fogalmazott, hogy ő nem egy valaki, hanem valójában többen vannak. Többes számban beszélt magáról, magukról, ugyanis egy Kollektív Tudat. Bár többen vannak egy hangként, egységként, gondolatként szólnak Estherhez.

A könyvekben szereplő gondolatokat állításuk szerint a túlvilágról diktálták, érett lelkek. A tapasztalat szerint valóban működő, gyakorlatias tanácsokat adnak céljaink eléréséhez. Az önkorlátozó hiedelmek megváltoztatásának hatékony módja is kiderül a két kötetből. Megtudhatjuk, melyek a létünket szabályozó, leglényegesebb törvények; hogy miként érezhetjük szinte mindig jól magunkat; hogyan tehetjük működővé emberi kapcsolatainkat; és hogy milyen nagyobb változás előtt áll bolygónk.

Azért jött létre ez a Kollektív Tudat és lépett a színre Abraham, hogy megossza velünk tanításait és megismerjük a Vonzás Törvényének működését, ami által olyan életet teremthetünk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

A teljes könyv meghallgatható itt: Új életet kezdhetsz 1 

A második kötet  meghallgatható itt: Új életet kezdhetsz 2

Kép és forrás: arkadia.hu
Miroslav Nastosijevic : Hilperick, a nagy zsivány
Csukás István: Pompom legújabb meséi, A benzinszív...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/