Dr. Joseph Murphy : A tudatalattid csodálatos hatalma

Hitet és önbizalmat ad az egyszerű embernek, megmutatja a szellemi törvények tudatos használatával miként boldogulhatunk sikeresebben az életben. Erőssé, stabillá, intelligenssé, megértővé, jobbá és teljesebbé teszi az emberi személyiséget. Felbecsülhetetlen értékű eszközt adott számunkra egyéniségünk kifejezésére és kiteljesítésére az életben.

 Dr. Joseph Murphy 1898-ban született egy magán fiúiskola igazgatójának fiaként. Egy római katolikus iskolába vették fel, tanulmányait Írországban és Angliában végezte. Tanulmányozta a papságot és csatlakozott a jezsuitákhoz. A húszas éveiben New Yorkba költözött, ahol gyógyszerészként dolgozott. A múlt század negyvenes éveinek közepén Los Angelesbe költözött, majd Rochesterben tanított, később ismét Los Angelesben. A következő évtizedben megházasodott és pszichológusi fokozatot szerzett a Dél-Kalifornia-i egyetemen. 28 éven át igazgatója volt a Los Angeles-i Isteni Tudományok Egyházának, ahol vasárnaponként előadásokat tartott közel másfél ezer embernek. Rendszeres rádióműsora is volt, amely nagy népszerűségnek örvendett.

Élete során több évet töltött Indiában és tanulmányozta a a világ legnagyobb vallásait, köztük a keleti vallásokat és filozófiákat. 

Dr. Murphy egyszerű, tudományosan bizonyított technikákat tanított a tudatalatti használatára a gyógyulás érdekében. Megtanította az embereket hogyan segíti a tudatalatti elme a gazdagodást, nyugalmat, boldogságot, sikert és az ideális társ bevonzását. Megmutatta hogyan kerülhetik el az emberek a baleseteket, katasztrófákat, csődöket a tudatalatti figyelmeztetésének segítségével.

 Első felesége halálát követően 1976-ban újra megházasodott és a kaliforniai Laguna Hills-be költözött. 1981-ben távozott e világból és felesége folytatta munkásságát. Dr. Joseph Murphy élete során elutasította az életrajzírókat, mondván az életét a könyveiben meg lehet találni. Élete során több mint 30 könyvet írt, felölelve az egészség, a pénz, a siker, a kapcsolatok és a boldogság témaköreit. Nagyban merített a Biblia igazságaiból és foglalkozott az I-King, a kínai jóslás könyvével is. A világ minden táján tartott előadásokat és rádióbeszédeket.

Ma gyakran a " pozitív gondolkodás atyjának" nevezik , de valójában csak egyik jelentős képviselője volt ezen irányzatnak. Joseph Murphy elutasította a lélek vándorlás elméletét, avagy a reinkarnációt, és azt vallotta, hogy a halál után a lélek örökké él egy másik dimenzióban.

Murphy központi üzenete az, hogy az emberek „tudományos imákat" használhatnak a tudatalatti befolyásolására, hogy az életük pozitív irányba kerüljön. Ma már rengetegen hisznek ebben és ami még nagyszerűbb a kvantumfizika tudományos bizonyítékokkal is alátámasztja ezen elméletet. Tulajdonképpen erre az eredményre épül a ma már nagyon divatos tudatos teremtés tudománya. 

Lengyelország: A Wieliczka sóbánya
Bodó Béla : Brumi Mackóvárosban

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/