Brian Tracy könyvei

 Pénzből mindenki többet szeretne… bizonyára te is. De ha valaki el tudna vezetni egy olyan forráshoz, amely értékesebb, mint a pénz, az érdekelne-e?
Ha a lehető legbölcsebben használod ki az idődet, egyre több és több pénzt fog hozni neked.

 Tracy hosszú évtizedek önismerettel és önfejlesztéssel töltött munkája eredményeként ráébredt arra, hogy az önbizalom az egyik legfontosabb alap, amelyre a siker épül. Ez azonban nem olyasmi, amivel vagy születünk, vagy egy életre megszívtuk, hanem egy állandóan fejleszthető , erősíthető terület. 

A legfontosabb, hogy ne mutogass ujjal másokra és ne fogd sikertelenséged a körülményekre: ha fejben rendezed a felelősséged, már előrébb vagy. Ezután fogadd el, hogy képes vagy változtatni a jelenlegi helyzeten pusztán azzal, hogy te magad változol. "Ha a belső csatát megnyered, a kívül zajló háború magától véget ér" - fogalmaz a tréner. Szerinte nincs megállás: állandóan, életünk végéig pallérozni kell önismeretünket és önbizalmunkat ahhoz, hogy előre léphessünk.

A 76 éves motivációs szónok hosszú ideig maga is üzletkötő volt, ma azonban - három cége irányítása mellett - már elsősorban olvasással és írással foglalkozik.  Lelkes híve az otthon dolgozásnak, hiszen ezáltal az utazásra, az "átzsilipelésekre", az érdektelen, zavaró fecsegésekre elfolyó idő megtakarítható. 

Az irányítás, a tájékozódás, a kommunikáció lehetséges otthonról is, hozzátéve persze, hogy a munkát segítő technológia ára nem csekély. Tracy-nek teljesen felszerelt irodája van cége központjában, házától néhány percnyire, munkájának nagy részét mégis otthoni irodájában végzi.

Macis dal
Csipike, a gonosz törpe

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/