Akiane Kramarik: a kislány aki már 8 évesen művészien megfestette Jézus portréját

Festményei galériája megtekinthető itt:  www.akiane.com

 Akiane Kramarik autodidakta festő, elmondása szerint Jézus már három éves korától beszélt vele, és arra biztatta, hogy rajzolja meg és fesse meg látomásait .  Négy évesen kezdett rajzolni, hat évesen már festett, hét évesen pedig elkezdett verset írni. Akiane 8 éves korában festette meg Jézus portréját. Első elkészült önarcképe 10 000 dollárért kelt el. 

Kramarik festményei gyakran allegorikusak és spirituálisak , fő inspirációja a mennyország, amely látomásaiból és vallási tapasztalataiból származik. 12 éves korára hatvan nagy festményt készített el. Néhány művét az amerikai szingapúri nagykövetség vásárolta meg .  Eddig több mint 200 művet és 800 irodalmi művet készített el, és két legkelendőbb könyvet adott ki. 

 Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül.

Mindössze 3 éves volt, amikor élénk álmaiban a mennyben járt, elmesélte a szüleinek, hogy Jézus azt mondta ajándékot ad neki, hogy továbbítsa az üzenetét az emberiségnek.

- Ateisták voltunk - nyilatkozták a szülei- így hallani, hogy három éves kislányunk mindezt elmondta, egészen furcsa volt. Mindezek után megkérdeztük, miért biztos benne, hogy Jézus volt az akivel beszélt, azt válaszolta, azért mert a hangja nyugodt és békével töltötte el.

Rajzai és festményei vízióinak reprezentációi.

 A tehetséges művészt 10 éves korára még az Oprah Winfrey Show-ba is meghívták tévés megjelenésére.

Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festés. Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik.

 Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. Akiane angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is. 

A fiatal lány a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándék, nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.

 A Wonder című festményének készítése egy gyorsított videón:

Szem rajz, ahogyan Akiane rajzolja: 

"A béke hercege" című festménye:  

A szerencsegyerek, avagy az ördög három aranyhajas...
Kistesóm születik!
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://titihajnalka.eu/